Klanten login

Leveranciers login

Slagerij uw stiel,
Wij uw partner.

Image

Opzoek naar etikettering, allergenen beheer, HACCP… voor uw Slagerij? Dan zijn wij de geknipte partner.

De grootste troef van een slager en zijn slagerij is de kwaliteit. Deze komt tot stand door een mix van ambacht, service en hygiene. De QualityGuard applicatie omvat daarom alle aspecten die je helpt bij het uitdiepen van deze 3 pijlers. Het systeem bewaakt namelijk de kwaliteit van uw recepten, de temperatuur van uw koelingen en uw periodieke reinigingen. Verder voorzien we ook wettelijk correcte etikettering, automatische allergenen en voedingswaarden info, technische fiches… Op die manier helpen wij u volledig papierloos voldoen aan alle wetgeving.

Tracering

Wanneer je een lot scant dat je op stock hebt, plaatst het systeem automatisch het lotnummer bij alle recepten waar deze grondstof in wordt gebruikt. Zo onthoud het systeem de productiedatum, lotnummer en houdbaarheid per grondstof en wordt de houdbaarheid van het recept automatisch berekend.

Versnijdingen

Met deze module is het zeer eenvoudig om de versneden delen van je vers vlees te gaan labelen met correct lot- of sanitelnummer, verpakkingsdatum en houdbaarheidsdatum. De App onthoud ook de benamingen en hoeveelheden zodat het in de toekomst nog sneller gaat.

Allergenen en Voedingswaarden

Via de receptenmodule kan je zelf uw recepturen samenstellen met uw eigen grondstoffen. Wij zoeken van elk van uw grondstoffen de Technische Fiche op (allergenen, voedingswaarden, samenstelling..). Op deze manier krijg je heel snel een correcte analyse van je allergenen en voedingswaarden van je eigen bereidingen.

Temperatuurregistratie

Draadloze temperatuursensoren in uw diepvriezers en koelingen bewaken de bewaartemperatuur van uw producten. Mochten je producten te warm worden, krijg je een melding via e-mail of sms.

Webshop

Medewerkers kunnen via deze functie laten weten welke grondstoffen moeten besteld worden. Via je persoonlijke code plaats jij nadien zelf de bestelling.

Etikettering & productfiches

Voor elk formaat van verpakking vind je het juiste etiket in de Quality Guard-app. Je drukt ze af met een labelprinter die Quality Guard installeert of je exporteert de allergenen- en voedingswaardeninfo naar je verpakkingsmachines, weegschalen of kassa’s.

Ontdek ook alle andere mogelijkheden…

Klantenreferenties

Hendrik Dierendonck

Hendrik Dierendonck

Slagerij Dierendonck

"De beenhouwersstiel is een ambacht, punt. Wie vandaag wil blijven vakkundig kwaliteit creëren, focust zich ook op voedselveiligheid. De Smiley vertelt onze klanten dat wat wij doen heel puur en hygiënisch is. Persoonlijk vind ik het vooral fijn dat Quality Guard alle medewerkers betrekt in de weg naar volledige voedselveiligheid. Het is onze collectieve missie geworden!"

Pascal Vlaeminck

Pascal Vlaeminck

Keurslagerij Vlaeminck

"Keurslagerij Vlaeminck liet in 1959 voor het eerst de biefstukken over de toonbank gaan en bouwde doorheen de jaren een trouw cliënteel op. Onze slogan ‘kwaliteit, elke dag opnieuw’ willen we ook écht waarmaken. Ik was een van de eerste slagers die de Smiley behaalde en ben nog steeds heel erg overtuigd van Quality Guard. Het staat open voor opmerkingen en advies, en samen komen we steeds tot oplossingen."

Jan Staes

Jan Staes

Keurslagers Staes – Van Zummeren

"Klant is koning, dat is mijn ultieme leuze. Wanneer klanten vragen hebben over allergenen en voedingswaarden, is het belangrijk dat ze de correcte informatie krijgen. De Smiley behaalden we met behulp van de Quality Guard-app. Met onze ervaring konden we enerzijds bijdragen aan het systeem, maar anderzijds leerden we er vooral veel uit."

Image

Vraag nu je gratis en
vrijblijvende demo aan

We zijn momenteel ook telefonisch bereikbaar!

Vanaf 8u. morgenvroeg kan je ons ook telefonisch bereiken.

Onze medewerkers staan voor u klaar elke werkdag tussen 8 en 17u.