Klanten login

Leveranciers login

Voedselveiligheid
100% digitaal

Image

De Quality Guard-app assisteert me bij
elke stap in het proces


Image
Bernard Proot Chocolatier DelRey

Producten bestellen bij je leveranciers

Producten bestellen bij je leveranciers

Image

Quality Guard biedt een webshop aan waarin je grondstoffen kunt bestellen bij je eigen leveranciers. Stel je boodschappenlijstje samen en stuur dan met een unieke code je bestelling door naar de leveranciers. Zo duid je aan wie je producten levert, wanneer je dat wil en in welke hoeveelheid.


Ingangscontrole van
 geleverde producten

Ingangscontrole van
 geleverde producten

Image

Inkomende goederen moet je controleren op geur, kleur, verpakking, temperatuur en houdbaarheidsdatum. Deze controle doe je zeer snel en eenvoudig via de ingangscontrole in de app. Bovendien stel via het systeem je leveranciers automatisch op de hoogte van afwijkingen.


Automatische tracering

Automatische tracering

Image

QualityGuard kan bij je leveranciers automatisch lotnummers of sanitelnummers en houdbaarheidsdata ophalen m.b.t. de geleverde producten. Op die manier is jouw input niet nodig bij een tracering. Door middel van een scanningssysteem koppel je heel eenvoudig het juiste lotnummer aan de juiste bereiding.


Recepturen aanmaken

Recepturen aanmaken

Image

Quality Guard plaatst al je grondstoffen in de applicatie, met de bijhorende technische fiche. Met deze grondstoffen kan je zeer eenvoudig je recepturen samenstellen. De applicatie berekent dan automatisch de juiste allergenen en voedingswaarden. Ook is het heel eenvoudig te spelen met hoeveelheden en porties via de berekeningstool.


Etiketten en fiches printen

Etiketten en fiches printen

Image

Voor elke verpakking vind je het juiste etiket terug in de app. Je drukt ze af met een labelprinter die Quality Guard bij u installeert. Je exporteert ook makkelijk de allergenen- en voedingswaardeninfo naar je verpakkingsmachines, weegschalen of kassa’s. Ook de technische fiches van uw bereidingen zijn makkelijk af te drukken of door te mailen.


Bestel- en afleveringsbonnen genereren

Bestel- en afleveringsbonnen genereren

Image

Plaats bestellingen in de app en genereer automatisch bestelbonnen voor in de werkplaats. Wanneer de geplaatste bestellingen gemaakt zijn koppel je automatisch de juist lotnummers aan de juist bestelling. Zo kan je makkelijk afleveringsbonnen afdrukken met de correcte lotnummers en houdbaarheidsdata van de geleverde producten.


Taakbeheer: reinigingstaken plannen en opvolgen

Taakbeheer: reinigingstaken plannen en opvolgen

Image

Elke werknemer krijgt een persoonlijke takenlijst in de app. Zo volg je elk moment welke taken al volbracht zijn of wat nog moet gebeuren. Op basis van het reinigingsplan koppelt Quality Guard de taken aan de juiste personeelsleden. Zo weet iedereen wat van hem of haar verwacht wordt op welk moment van het jaar, de maand, week, dag… Bovendien krijg je elk week een rapport met een analyse van de taken.


De Quality Guard-app is gekoppeld met een breed netwerk aan leveranciers en externe diensten.

Alivio

APICBASE

Bakkers- & Slagersonline

BBS

Bizerba

Blackfisk

BYS

Caspos

Cegaka

Digi

Espera

Foodcost

Growzer

ITReflex

Navimeat

Prigoza

QNH

SDP

VAPP

Xerxes

Wilt u ook linken aan Quality Guard, neem contact met ons op.
Image

Vraag nu je gratis en
vrijblijvende demo aan

We zijn momenteel ook telefonisch bereikbaar!

Vanaf 8u. morgenvroeg kan je ons ook telefonisch bereiken.

Onze medewerkers staan voor u klaar elke werkdag tussen 8 en 17u.