Klanten login

Leveranciers login

Veelgestelde
vragen

Image

Hoe werkt de vereenvoudigde ongediertepreventie precies?

Preventieve bezoeken voor ongediertebestrijding kosten veel geld. Bij PestGuard betaal je alleen als het echt nodig is dat iemand langskomt. Je wint dus sowieso.

Houdt Quality Guard de data lokaal bij?

Neen, alles bevindt zich in de cloud en door een uitwisseling met onze servers is er steeds een volledige back-up. Quality Guard vertrouwt de hosting van haar servers toe aan een van de meest beveiligde datacenters van Europa.

Hoe kan ik etiketten printen?

Quality Guard biedt eenvoudige labelprinters aan die speciaal zijn geselecteerd voor de koppeling met de applicatie. Op de toestellen die wij leveren is er 2 jaar garantie die alle herstellingen dekt, zolang er correct gebruik was. Je kiest uit een waaier aan verschillende etiketformaten.

Hoe werken de temperatuursensoren?

De temperatuursensoren werken volledig draadloos via een eigen protocol. De terbeschikkingstelling gebeurt via een gebruiksovereenkomst die een omniumgarantie bevat voor de sensoren. Bovendien is er een jaarlijkse kalibratie en een alarmfunctie. Ook alle SMS- en e-mailalarmen zijn in de prijs inbegrepen.

Kan ik een opleiding volgen om het systeem te leren kennen?

Samen met Advise Food Safey Consult biedt Quality Guard de mogelijkheid een opleiding te volgen. De sessies komen in aanmerking voor tussenkomst via de kmo-portefeuille, het IPV en paritaire comités.

Waarom zou ik het Smiley-label willen?

Wie het Smiley-label zichtbaar uithangt, toont dat voedselveiligheid prioriteit is. Dat is een mooie erkenning en het geeft klanten een gerust gevoel. Je bent nu eenmaal verplicht de wetgeving rond voedselveiligheid toe te passen. Wist je dat, eens je een Smiley behaalde, je een korting van 75 % krijgt op je jaarlijkse heffing van het FAVV? Bovendien wordt je zaak minder gecontroleerd op voedselveiligheid doordat de bezoekfrequentie daalt eens je de Smiley te pakken hebt.

In welke sectoren is Quality Guard nuttig?

Quality Guard kan hulp bieden in alle sectoren actief in de transformatie of distributie van voeding. Het gros van onze klanten zijn slagers, bakkers, horeca-uitbaters, detailhandels en grootkeukens. Kleine voedingsbedrijven doen een beroep op onze diensten om kwaliteitskosten te beheersen of vereenvoudigen.

Kan ik Quality Guard koppelen aan...?

Wij houden van een eenvoudige aanpak. Daarom koppelen we ons systeem met heel wat leveranciers van weegschalen, kassa’s, inpakmachines en webshops. Enkele voorbeelden:

Wie plaatst mijn grondstoffen in de applicatie?

Wij vragen telkens alle productlijsten van de leveranciers op. Vandaag maken meer dan 10.000 leveranciers deel uit van onze database. Als er zich wijzigingen voordoen gaan onze diëtisten meteen achter alle technische fiches, ingrediënten, allergenen en voedingswaarden aan. Bovendien zorgen wij voor vertalingen in het Frans, Engels en Duits.

Werken alle leveranciers mee met Quality Guard?

Het is onze taak ervoor te zorgen dat alle leveranciers een plaats hebben in de applicatie. Dat is ook logisch, want heel wat functies zoals de ingangscontrole, tracering, receptenopmaak, evaluaties, shop etc. zijn onlosmakelijk verbonden met de leveranciers.

Image

Wil je graag meer weten?

We zijn momenteel ook telefonisch bereikbaar!

Vanaf 8u. morgenvroeg kan je ons ook telefonisch bereiken.

Onze medewerkers staan voor u klaar elke werkdag tussen 8 en 17u.