Klanten login

Leveranciers login

Doeltreffende ongediertepreventie voor jouw voedingszaak

Image

Maak meteen komaf met ongedierte

Ongedierte kun je missen als kiespijn in je voedingszaak. Een kleine muis is in staat om je reputatie bij klanten en het FAVV grondig te verpesten. Met PestGuard kun je meteen ingrijpen en ongewenste bezoekers buitenhouden. De MouseGuard-vallen bestrijden knaagdieren en melden je waar en wanneer er een muis gevangen wordt. Je hoeft dus geen handenvol geld meer uit te geven aan ongediertebestrijding en vergif.

Bespaar op ongediertebestrijding

Bespaar op ongediertebestrijding

Image

Dure vallen of vergif zijn niet meer nodig. Daarnaast bespaar je met PestGuard op personeelskosten. Je medewerkers moeten zich niet langer bezighouden met ongediertebestrijding en onze techniekers hoeven niet periodiek langs te komen.


Grijp meteen in

Grijp meteen in

Image

Net zoals onze TempGuard-sensoren communiceren de muizenvallen over het long range LORA-netwerk. Dit zorgt voor een snelle, stabiele verbinding, onafhankelijk van je gsm-signaal of wifinetwerk.


 

Volg ongediertebestrijding op de voet

Volg ongediertebestrijding op de voet

Image

De MouseGuard-muizenvallen zijn gekoppeld aan je QualityGuard-contract. Wanneer er een muis gevangen wordt, krijg je onmiddellijk een melding in de applicatie. Zo weet je meteen in welke val en op welke plaats de muis zich bevindt. Verder zijn alle documenten digitaal beschikbaar (denk aan het periodiek nazicht van de vallen, grondplannen en inspectielijsten).


Effectieve muizenvallen

Effectieve muizenvallen

Image

Quality Guard ontwikkelde een nieuw soort muizenvallen. Deze werken, in tegenstelling tot klassieke vallen, niet met vergif, maar met elektrocutie. De efficiënte techniek is niet alleen sneller, maar ook een pak diervriendelijker.


Onze PestGuard-muizenvallen zijn eenvoudig in gebruik en volledig draadloos!

Image
Image
Image
Exploded view PestGuard

Lora-Antenne


Net zoals de TempGuard-temperatuursensoren communiceren de muizenvallen over het LORA-netwerk. Dit zorgt voor een snelle, stabiele verbinding en is onafhankelijk van gsm-signaal of wifinetwerk.

Volledig Digitaal


De MouseGuard-muizenval is gekoppeld aan je QualityGuard-contract. Wanneer er een muis gevangen is, krijg je onmiddellijk een melding in de applicatie. Zo weet je meteen in welke val en op welke plaats de muis zich bevindt. Verder worden alle documenten gedigitaliseerd (vb. het periodiek nazicht van de vallen, grondplannen, inspectielijsten etc.).

Elektronische Val


We ontwikkelden zelf een nieuwe soort muizendozen. Deze werken in tegenstelling tot klassieke ongediertebestrijdingsvallen niet met vergif, maar met elektrocutie. Dit zorgt ervoor dat wanneer een muis in de val loopt, het gevaar binnen de 10min geneutraliseerd wordt. Deze efficiënte toepassing is een effectievere en vredigere manier van ongediertebestrijding én geeft je steeds een 24/7 gerust gevoel.

Ontdek ook onze andere oplossingen

Image

Wil je graag meer weten?

We zijn momenteel ook telefonisch bereikbaar!

Vanaf 8u. morgenvroeg kan je ons ook telefonisch bereiken.

Onze medewerkers staan voor u klaar elke werkdag tussen 8 en 17u.