Klanten login

Leveranciers login

Horeca uw stiel,
Wij uw partner.

Image

Op zoek naar etikettering, allergenenbeheer, HACCP… voor uw horecazaak? Dan zijn wij de geknipte partner.

De grootste troef van een restaurant of café is de kwaliteit. Deze komt tot stand door een mix van ambacht, service en hygiëne. De Quality Guard-applicatie omvat daarom alle aspecten die je helpen bij het uitdiepen van deze 3 pijlers. Het systeem bewaakt namelijk de kwaliteit van uw recepten, de temperatuur van uw koelingen en uw periodieke reinigingen. Verder voorzien we ook wettelijk correcte etikettering, automatische allergenen en voedingswaardeninfo, technische fiches… Op die manier helpen wij u volledig papierloos voldoen aan alle wetgeving.

Tracering

Wanneer je een lot dat je op stock hebt scant, plaatst het systeem automatisch het lotnummer bij alle recepten waar deze grondstof in wordt gebruikt. Zo onthoudt het systeem de productiedatum, het lotnummer en de houdbaarheid per grondstof en wordt de houdbaarheid van het recept automatisch berekend.

Allergenen en Voedingswaarden

Via de receptenmodule kan je zelf je recepturen samenstellen met eigen grondstoffen. Quality Guard zoekt van elk van de grondstoffen de technische fiche op (allergenen, voedingswaarden, samenstelling ...). Op die manier krijg je heel snel een correcte analyse van de allergenen en voedingswaarden van je eigen bereidingen.

Temperatuurregistratie

Bewaak de temperatuur van je producten met draadloze temperatuursensoren in de diepvriezers en koelingen. Is de temperatuur niet optimaal? Dan word je automatisch gewaarschuwd via e-mail of sms.

Taakbeheer

Ken je medewerkers periodieke taken mét bijbehorende instructies toe. Op die manier ga je efficiënter te werk en behoud je het overzicht over ieders takenpakket.

Webshop

Plaats bestellingen voor grondstoffen met een persoonlijke code. Medewerkers kunnen je meteen laten weten welke grondstoffen besteld moeten worden.

Etikettering & productfiches

Print snel etiketten af voor elk formaat van verpakking. Gebruik hiervoor de labelprinter die Quality Guard installeert of exporteer de allergenen- en voedingswaardeninfo naar je verpakkingsmachines, weegschalen of kassa’s.

Ontdek ook alle andere mogelijkheden…

Klantenreferenties

Robin Janssens

Robin Janssens

De Burgerij

"Wij zijn ongelofelijk trots op ons burgerrestaurant en de kwaliteit die we serveren. We streven steeds naar de meest verse producten en dat is meteen ook onze onderscheidende factor. Ons vlees wordt versneden, uitgebeend, gemalen, afgewogen, gedraaid en dezelfde dag nog geserveerd. Inboeten op kwaliteit en voedselveiligheid is voor ons geen optie en die attitude verwachten we ook van Quality Guard. We zijn heel tevreden dat de kwaliteitsverwachtingen van Quality Guard en De Burgerij overeenstemmen."

Familie Roger - Vanhoutte

Familie Roger - Vanhoutte

Brasserie Faro

"Voor Quality Guard konden we niet onze volledige aandacht besteden aan voedselveiligheid en dat vonden we jammer. Nu hebben we geen dossiers meer op papier en doen we alle registraties via de applicatie. Bovendien hebben functies zoals de receptenmodule ons al veel tijd bespaard. De Smiley is de mooiste bevestiging van datgene waar we zo naar streven: voedselveiligheid als prioriteit. Sinds juni 2015 prijkt de Smiley hier aan de muur en daar zijn we meer dan trots op!"

Peter Van den Bossche

Peter Van den Bossche

Brasserie Latem

"In onze keuken vind je enkel verse producten en (h)eerlijke gerechten. We selecteren verse ingrediënten en verwerken die artisanaal in eenvoudige, maar creatieve bereidingen. Niet alleen zuivere producten zijn van primordiaal belang, ook een zuivere bedrijfsidentiteit is voor ons een must. Daarom was een samenwerking met Quality Guard voor mij evident. Dankzij hen is onze voedselveiligheid en hygiëne tiptop in orde!"

Image

Wil je graag meer weten?

We zijn momenteel ook telefonisch bereikbaar!

Vanaf 8u. morgenvroeg kan je ons ook telefonisch bereiken.

Onze medewerkers staan voor u klaar elke werkdag tussen 8 en 17u.