Klanten login

Leveranciers login

Slagerij uw stiel,
Wij uw partner.

Image

Op zoek naar etikettering, allergenenbeheer, HACCP… voor uw slagerij? Dan zijn wij de geknipte partner.

De grootste troef van een slager en zijn slagerij is de kwaliteit. Deze komt tot stand door een mix van ambacht, service en hygiëne. De Quality Guard-applicatie omvat daarom alle aspecten die je helpen bij het uitdiepen van deze 3 pijlers. Het systeem bewaakt namelijk de kwaliteit van uw recepten, de temperatuur van uw koelingen en uw periodieke reinigingen. Verder voorzien we ook wettelijk correcte etikettering, automatische allergenen en voedingswaardeninfo, technische fiches… Op die manier helpen wij u volledig papierloos voldoen aan alle wetgeving.

Tracering

Wanneer je een lot dat je op stock hebt scant, plaatst het systeem automatisch het lotnummer bij alle recepten waar deze grondstof in wordt gebruikt. Zo onthoudt het systeem de productiedatum, het lotnummer en de houdbaarheid per grondstof en wordt de houdbaarheid van het recept automatisch berekend.

Versnijdingen

Met deze module is het zeer eenvoudig om de versneden delen van je vers vlees te labelen met correct lot- of sanitelnummer, verpakkingsdatum en houdbaarheidsdatum. De app onthoudt ook de benamingen en hoeveelheden zodat het in de toekomst nog sneller gaat.

Allergenen en Voedingswaarden

Via de receptenmodule kan je zelf je recepturen samenstellen met eigen grondstoffen. Quality Guard zoekt van elk van de grondstoffen de technische fiche op (allergenen, voedingswaarden, samenstelling ...). Op die manier krijg je heel snel een correcte analyse van de allergenen en voedingswaarden van je eigen bereidingen.

Temperatuurregistratie

Bewaak de temperatuur van je producten met draadloze temperatuursensoren in de diepvriezers en koelingen. Is de temperatuur niet optimaal? Dan word je automatisch gewaarschuwd via e-mail of sms.

Webshop

Plaats bestellingen voor grondstoffen met een persoonlijke code. Medewerkers kunnen je meteen laten weten welke grondstoffen besteld moeten worden.

Etikettering & productfiches

Print snel etiketten af voor elk formaat van verpakking. Gebruik hiervoor de labelprinter die Quality Guard installeert of exporteer de allergenen- en voedingswaardeninfo naar je verpakkingsmachines, weegschalen of kassa’s.

Ontdek ook alle andere mogelijkheden…

Klantenreferenties

Hendrik Dierendonck

Hendrik Dierendonck

Slagerij Dierendonck

"De beenhouwersstiel is een ambacht, punt. Wie vandaag wil blijven vakkundig kwaliteit creëren, focust zich ook op voedselveiligheid. De Smiley vertelt onze klanten dat wat wij doen heel puur en hygiënisch is. Persoonlijk vind ik het vooral fijn dat Quality Guard alle medewerkers betrekt in de weg naar volledige voedselveiligheid. Het is onze collectieve missie geworden!"

Jan Staes

Jan Staes

Keurslagers Staes – Van Zummeren

"Klant is koning, dat is mijn ultieme leuze. Wanneer klanten vragen hebben over allergenen en voedingswaarden, is het belangrijk dat ze de correcte informatie krijgen. De Smiley behaalden we met behulp van de Quality Guard-app. Met onze ervaring konden we enerzijds bijdragen aan het systeem, maar anderzijds leerden we er vooral veel uit."

Image

Wil je graag meer weten?

We zijn momenteel ook telefonisch bereikbaar!

Vanaf 8u. morgenvroeg kan je ons ook telefonisch bereiken.

Onze medewerkers staan voor u klaar elke werkdag tussen 8 en 17u.