Klanten login

Leveranciers login

Grootkeuken uw stiel,
Wij uw partner.

Image

Op zoek naar etikettering, allergenenbeheer, HACCP… voor uw grootkeuken? Dan zijn wij de geknipte partner.

De grootste troef van een grootkeuken is de kwaliteit. Deze komt tot stand door een mix van ambacht, service en hygiëne. De Quality Guard-applicatie omvat daarom alle aspecten die je helpen bij het uitdiepen van deze 3 pijlers. Het systeem bewaakt namelijk de kwaliteit van uw recepten, de temperatuur van uw koelingen en uw periodieke reinigingen. Verder voorzien we ook wettelijk correcte etikettering, automatische allergenen- en voedingswaardeninfo, technische fiches… Op die manier helpen wij u volledig papierloos voldoen aan alle wetgeving.

Tracering

Wanneer je een lot dat je op stock hebt scant, plaatst het systeem automatisch het lotnummer bij alle recepten waar deze grondstof in wordt gebruikt. Zo onthoudt het systeem de productiedatum, het lotnummer en de houdbaarheid per grondstof en wordt de houdbaarheid van het recept automatisch berekend.

Allergenen en Voedingswaarden

Via de receptenmodule kan je zelf je recepturen samenstellen met eigen grondstoffen. Quality Guard zoekt van elk van de grondstoffen de technische fiche op (allergenen, voedingswaarden, samenstelling ...). Op die manier krijg je heel snel een correcte analyse van de allergenen en voedingswaarden van je eigen bereidingen.

Temperatuurregistratie

Bewaak de temperatuur van je producten met draadloze temperatuursensoren in de diepvriezers en koelingen. Is de temperatuur niet optimaal? Dan word je automatisch gewaarschuwd via e-mail of sms.

Taakbeheer

Ken je medewerkers periodieke taken mét bijbehorende instructies toe. Op die manier ga je efficiënter te werk en behoud je het overzicht over ieders takenpakket.

Webshop

Plaats bestellingen voor grondstoffen met een persoonlijke code. Medewerkers kunnen je meteen laten weten welke grondstoffen besteld moeten worden.

Etikettering & productfiches

Print snel etiketten af voor elk formaat van verpakking. Gebruik hiervoor de labelprinter die Quality Guard installeert of exporteer de allergenen- en voedingswaardeninfo naar je verpakkingsmachines, weegschalen of kassa’s.

Ontdek ook alle andere mogelijkheden…

Klantenreferenties

Didier L’homme

Didier L’homme

Sport Vlaanderen

"Sport Vlaanderen biedt topsporters ondersteuning op wetenschappelijk, financieel en praktisch vlak. Topsporters die ambities willen waarmaken en dromen willen najagen moeten dat zo eenvoudig mogelijk kunnen doen. Evenwichtige voeding is een van de belangrijkste factoren om als topsporter voor jezelf te zorgen en net daarom is onze keuken zo goed onderhouden. Quality Guard begrijpt onze visie en helpt ons uitstekend."

Lander Van Den Heede

Lander Van Den Heede

Vlaamse Overheid

"De keukens van de Vlaamse Overheid vullen dagelijks zo’n 6000 magen over heel Vlaanderen. Als overheid is het onze plicht om het goed te doen met hygiëne en autocontrole. Daarom gelden er heel strenge regels in al onze keukens en zijn er periodieke controles. Wat onze temperatuurregistratie betreft, gebeurden er tot voor kort twee manuele temperatuurmetingen per koelkast. Dankzij het uniek draadloos loggersysteem van Quality Guard wordt dat voortaan continu gemonitord. Mocht een koelkast te warm krijgen, verwittigt het autocontrolesysteem meteen een verantwoordelijke. Eerlijk? We zouden niet meer zonder kunnen."

Christiane en Alain Doyen

Christiane en Alain Doyen

Residence Christalain

"Ons rusthuis bevindt zich in hartje Brussel en heeft zo’n 250 bewoners. Uiteraard willen we hen enkel de lekkerste én gezondste gerechten serveren. Heel wat bewoners volgen een dieet of eten bepaalde producten niet. Dan is het belangrijk dat we exact weten welke allergenen in welk product zitten en daar helpt Quality Guard ons heel goed bij."

Image

Wil je graag meer weten?

We zijn momenteel ook telefonisch bereikbaar!

Vanaf 8u. morgenvroeg kan je ons ook telefonisch bereiken.

Onze medewerkers staan voor u klaar elke werkdag tussen 8 en 17u.