Klanten login

Leveranciers login

Altijd de juiste
allergeneninformatie

Image

Correcte allergeneninfo op basis van je eigen recepten

Nog nooit werd er zoveel belang gehecht aan de allergenenwetgeving als nu. Zowel klanten als leveranciers willen weten welke allergenen en voedingswaarden je producten bevatten. Quality Guard plaatst automatisch al je grondstoffen in een overzichtelijk systeem en creëert handige allergenenfiches. Op die fiches vind je naast allergenen ook alle ingrediënten, voedingswaarden en bewaarvoorschriften van je eigen recepten.

Allergeneninfo opzoeken

Allergeneninfo opzoeken

Image

Op basis van je recepten berekent de applicatie automatisch alle allergenen en voedingswaarden van je producten. Dankzij de zoekfunctie in de allergenen-app zie je onmiddellijk welke allergenen er in een product zitten en kun je allergenenvrije producten zoeken.


Recepten aanmaken

Recepten aanmaken

Image

In de applicatie vind je alle grondstoffen die je gebruikt. Op die manier kun je eenvoudig recepten creëren en bewaren. Quality Guard geeft aan welke allergenen en voedingswaarden je recepten bevatten. Met de handige berekeningstool wijzig je de hoeveelheid van ieder gerecht.


Etiketten en fiches printen

Etiketten en fiches printen

Image

Met Quality Guard print je etiketten voor verpakkingen van alle formaten. Op elk etiket vind je de informatie die wettelijk verplicht is. Daarnaast staat er ook een lotnummer op het etiket, zodat je producten meteen kunt traceren.


Technische fiches aanmaken

Technische fiches aanmaken

Image

Met Quality Guard print je snel technische fiches op basis van je recepten. De fiches bevatten ingrediënten, allergenen, voedingswaarden en bewaarvoorschriften. Je kunt je klanten meteen op de hoogte stellen van deze informatie via de app.


Image

Klanten vinden zelf producten die passen bij hun intolerantie


Via onze iPad-app kunnen je klanten zelf de juiste allergeneninformatie over je gerechten vinden. Daarnaast kunnen ze op zoek gaan naar producten die passen bij hun intoleranties.

Ontdek ook onze andere oplossingen

Image

Wil je graag meer weten?

We zijn momenteel ook telefonisch bereikbaar!

Vanaf 8u. morgenvroeg kan je ons ook telefonisch bereiken.

Onze medewerkers staan voor u klaar elke werkdag tussen 8 en 17u.