Klanten login

Leveranciers login

Detailhandel uw stiel,
Wij uw partner.

Image

Opzoek naar etikettering, allergenen beheer, HACCP… voor uw Winkel? Dan zijn wij de geknipte partner.

De grootste troef van een winkel is de kwaliteit. Deze komt tot stand door een mix van kennis, service en hygiene. De QualityGuard applicatie omvat daarom alle aspecten die je helpt bij het uitdiepen van deze 3 pijlers. Het systeem bewaakt namelijk de kwaliteit van uw recepten, de temperatuur van uw koelingen en uw periodieke reinigingen. Verder voorzien we ook wettelijk correcte etikettering, automatische allergenen en voedingswaarden info, technische fiches… Op die manier helpen wij u volledig papierloos voldoen aan alle wetgeving.

Tracering

Wanneer je een lot scant dat je op stock hebt, plaatst het systeem automatisch het lotnummer bij alle recepten waar deze grondstof in wordt gebruikt. Zo onthoud het systeem de productiedatum, lotnummer en houdbaarheid per grondstof en wordt de houdbaarheid van het recept automatisch berekend.

Allergenen en Voedingswaarden

Via de receptenmodule kan je zelf uw recepturen samenstellen met uw eigen grondstoffen. Wij zoeken van elk van uw grondstoffen de Technische Fiche op (allergenen, voedingswaarden, samenstelling..). Op deze manier krijg je heel snel een correcte analyse van je allergenen en voedingswaarden van je eigen bereidingen.

Temperatuurregistratie

Draadloze temperatuursensoren in uw diepvriezers en koelingen bewaken de bewaartemperatuur van uw producten. Mochten je producten te warm worden, krijg je een melding via e-mail of sms.

Taakbeheer

Medewerkers krijgen periodieke taken toegekend met bijhorende instructies. Op die manier ga je efficiënter te werk en is er minder communicatie nodig.

Webshop

Medewerkers kunnen via deze functie laten weten welke grondstoffen moeten besteld worden. Via je persoonlijke code plaats jij nadien zelf de bestelling.

Etikettering & productfiches

Voor elk formaat van verpakking vind je het juiste etiket in de Quality Guard-app. Je drukt ze af met een labelprinter die Quality Guard installeert of je exporteert de allergenen- en voedingswaardeninfo naar je verpakkingsmachines, weegschalen of kassa’s.

Ontdek ook alle andere mogelijkheden…

Klantenreferenties

Marianne Vandererfven

Marianne Vandererfven

Delicatessen Vandererfven

"Delicatessen Vandererfven is het walhalla voor fijnproevers. Wij bieden kwaliteitsproducten aan in een prachtig, rustiek kader. We worden dan ook niet voor niets de ‘Le Bon Marché’ van Kortrijk genoemd. Etikettering van onze eigen versbereide schotels is voor ons een belangrijke activiteit. We geven onze receptuur in de Quality Guard-app in en krijgen met een druk op de knop een etiket met alle allergenen en voedingswaarden op."

Boris Luypaert

Boris Luypaert

Primeurs Achiel

"Wie aan hoge kwaliteitsnormen wil voldoen moet oog hebben voor detail. De Quality Guard-app is een handige tool die ons daarbij helpt. Het is eenvoudig om te registreren, koelinstallaties te bewaken en etiketten af te drukken waar alle allergenen en voedingswaarden conform aan de nieuwe wetgeving, opstaan."

Johan Cannaerts

Johan Cannaerts

Proxy Delhaize

"Wij zijn een Proxy Delhaize én een keurslagerij en bieden dus zowel algemene producten als vlees aan. We merken dat onze klanten hoge eisen stellen als het over kwaliteit gaat. Daarom gaan we enkel voor het beste van de twee werelden en tot nu toe lukt het ons aardig om aan de specifieke vraag van de klanten te voldoen. Van een autocontrolesysteem verwachten wij dat het bruikbaar is voor zowel detailhandel als slagerij. Quality Guard is daar de perfecte partner voor."

Image

Vraag nu je gratis en
vrijblijvende demo aan

We zijn momenteel ook telefonisch bereikbaar!

Vanaf 8u. morgenvroeg kan je ons ook telefonisch bereiken.

Onze medewerkers staan voor u klaar elke werkdag tussen 8 en 17u.