Klanten login

Leveranciers login

24/7 monitoring van je koelinstallaties

Image

Monitor de temperatuur in je koeling op elk moment

Bij Quality Guard huur je draadloze sensoren die de temperatuur in je koelingsinstallatie(s) continu in de gaten houden. Werkt je koeling niet meer optimaal en dreigt er voedsel verloren te gaan? Dan ontvang je meteen een melding via sms of e-mail, zodat je kunt ingrijpen. Heb je je koelingssysteem hersteld? Dan kun je ook dat invoeren in de applicatie. De Quality Guard-temperatuursensoren zijn niet afhankelijk van een mobiel netwerk of een wifisignaal. Je kunt dus altijd op TempGuard rekenen!

All-in-huurformule voor temperatuursensoren

All-in-huurformule voor temperatuursensoren

Image

De temperatuursensoren van Quality Guard zijn verkrijgbaar op huurbasis. De huurprijs omvat niet alleen de sensoren zelf, maar ook de installatie, de jaarlijkse kallibratie, de alarmfunctie én een omniumgarantie.


Een alarm via sms of e-mail

Een alarm via sms of e-mail

Image

Geen zorgen, TempGuard slaat alleen alarm als het nodig is. Het systeem wordt nauwkeurig afgesteld op drie niveaus: jij bepaalt vanaf welke temperatuur je een melding wil ontvangen, wanneer je dat wil en via welk medium (met de mogelijkheid om tot drie e-mailadressen en gsm-nummers in te voeren). Schakel je de functie graag even uit, dan kan dat uiteraard ook.


Altijd en overal de juiste temperatuurinformatie

Altijd en overal de juiste temperatuurinformatie

Image

De TempGuard-sensoren sturen elke twintig minuten de temperatuur door naar je tablet over het long range LORA-netwerk. Je ontvangt dus op elk moment en op elke locatie live informatie over je koelingsinstallatie. Daarnaast heb je steeds een overzicht over de grafieken van de temperatuur.


Draadloze sensoren op batterij

Draadloze sensoren op batterij

Image

Quality Guard ontwikkelde zelf de temperatuursensoren die volledig draadloos werken op batterij. Elke sensor heeft een verwachte levensduur van vijf jaar en is in die periode te volgen via de app dankzij een uniek volgnummer. Onze TempGuard-sensoren zijn eenvoudig te installeren en werken volledig draadloos!


Onze TempGuard sensor is eenvoudig in gebruik en volledig draadloos!

Image
Image
Image
Exploded view TempGuard

LoRa-Antenne

Alarmfunctie


De sensoren zijn zodanig instelbaar dat je als klant geen alarm te veel krijgt. De instelling gebeurt op vier niveaus. Zo stel je in vanaf welke temperatuur je een melding wil, wanneer je die melding wil, via welk medium én schakel je de functies uit zoals jij het wil. Wanneer er een temperatuuroverschrijding is, kan het systeem een bericht sturen naar 3 e-mailadressen en gsm-nummers.

Batterij van 3 jaar


De door ons ontwikkelde temperatuursensoren zijn volledig draadloos, werken op batterijen en hebben een verwachte levensduur van ongeveer 3 jaar. Alle temperatuursensoren krijgen een uniek volgnummer en worden gekoppeld aan de Quality Guard-app.

Case


Door de dikte en samenstelling van de case kunnen we perfect kerntemperatuur nabootsen. Dit zorgt ervoor dat de sensor niet gevoelig is aan kortstondig openen van de deur van een koeling of diepvries

Ontdek ook onze andere oplossingen

Image

Wil je graag meer weten?

We zijn momenteel ook telefonisch bereikbaar!

Vanaf 8u. morgenvroeg kan je ons ook telefonisch bereiken.

Onze medewerkers staan voor u klaar elke werkdag tussen 8 en 17u.