Klanten login

Leveranciers login

Bakkerij uw stiel,
Wij uw partner.

Image

Opzoek naar etikettering, allergenen beheer, HACCP… voor uw Bakkerij? Dan zijn wij de geknipte partner.

De grootste troef van een bakker en zijn bakkerij is de kwaliteit. Deze komt tot stand door een mix van ambacht, service en hygiene. Quality Guard helpt je bij het uitdiepen van deze 3 pijlers. Het systeem bewaakt namelijk de kwaliteit van uw recepten, de temperatuur van uw koelingen en uw periodieke reinigingen. Verder voorzien we ook wettelijk correcte etikettering, automatische allergenen en voedingswaarden info en technische fiches... Op die manier helpen wij u volledig papierloos voldoen aan alle wetgeving.

Tracering

Wanneer je een lot scant dat je op stock hebt, plaatst het systeem automatisch het lotnummer bij alle recepten waar deze grondstof in wordt gebruikt. Zo onthoud het systeem productiedatum, lotnummer en houdbaarheid per grondstof en wordt de houdbaarheid van het recept automatisch berekend.

Allergenen en Voedingswaarden

Via de receptenmodule kan je zelf uw recepturen samenstellen met uw eigen grondstoffen. Wij zoeken van elk van uw grondstoffen de Technische Fiche op (allergenen, voedingswaarden, samenstelling..). Op deze manier krijg je heel snel een correcte analyse van je allergenen en voedingswaarden van je eigen bereidingen.

Temperatuurregistratie

Draadloze temperatuursensoren in uw diepvriezers en koelingen bewaken de bewaartemperatuur van uw producten. Mochten je producten te warm worden, krijg je een melding via e-mail of sms.

Taakbeheer

Medewerkers krijgen periodieke taken toegekend met bijhorende instructies. Op die manier ga je efficiënter te werk en is er minder communicatie nodig.

Webshop

Medewerkers kunnen via deze functie laten weten welke grondstoffen moeten besteld worden. Via je persoonlijke code plaats jij nadien zelf de bestelling.

Etikettering & productfiches

Voor elk formaat van verpakking vind je het juiste etiket in de Quality Guard-app. Je drukt ze af met een labelprinter die Quality Guard installeert of je exporteert de allergenen- en voedingswaardeninfo naar je verpakkingsmachines, weegschalen of kassa’s.

Ontdek ook alle andere mogelijkheden…

Klantenreferenties

 Bart Menten

Bart Menten

Patisserie Blanckaert

"Zelfs tot buiten Tongeren zijn we gekend voor onze kwaliteit en fijne producten. Ik heb een neus voor al wat goed is en enkel het beste gaat hier de deur uit. Net daarom kan ik ook Quality Guard aanbevelen! Het is het ideale softwaresysteem voor autocontrole, allergenenbeheer, etikettering en temperatuursregistratie."

Bernard Proot

Bernard Proot

Chocolatier DelRey

"Ooit gehoord van Relais Desserts? Dat is een organisatie waar enkel de 100 beste patissiers ter wereld lid van zijn en ja hoor, ook wij zijn lid. We stellen bijzonder hoge eisen op vlak van selectie van grondstoffen, de formulering en afwerking van onze producten, de inzet en vakkennis van onze medewerkers en de toepassing van voedselveiligheid. Wat dat laatste betreft, lost Quality Guard onze verwachtingen volledig in."

Nicolas Boelens

Nicolas Boelens

Bakkerij Nicolas

"Als banketbakker probeer ik trouw te blijven aan het rustieke aspect van brood, maar nu en dan wat vernieuwing ga ik niet uit de weg. We gaan volledig voor artisanaal brood en patisserie met een moderne touch. Ik ben lid van de Eurobanketkring, dat is een groep banketbakkers die tot de beste van ons land behoren. Als vakman is het mijn plicht om de wetgeving rond voedselveiligheid te respecteren. De Quality Guard- applicatie ondersteunt ons hele team daarbij."

Image

Vraag nu je gratis en
vrijblijvende demo aan

We zijn momenteel ook telefonisch bereikbaar!

Vanaf 8u. morgenvroeg kan je ons ook telefonisch bereiken.

Onze medewerkers staan voor u klaar elke werkdag tussen 8 en 17u.