Klanten login

Leveranciers login

Bakkerij uw stiel,
Wij uw partner.

Image

Op zoek naar etikettering, allergenenbeheer, HACCP… voor uw bakkerij? Dan zijn wij de geknipte partner.

De grootste troef van een bakker en zijn bakkerij is de kwaliteit. Deze komt tot stand door een mix van ambacht, service en hygiëne. Quality Guard helpt je bij het uitdiepen van deze 3 pijlers. Het systeem bewaakt namelijk de kwaliteit van uw recepten, de temperatuur van uw koelingen en uw periodieke reinigingen. Verder voorzien we ook wettelijk correcte etikettering, automatische allergenen- en voedingswaardeninfo en technische fiches... Op die manier helpen wij u volledig papierloos voldoen aan alle wetgeving.

Tracering

Wanneer je een lot dat je op stock hebt scant, plaatst het systeem automatisch het lotnummer bij alle recepten waar deze grondstof in wordt gebruikt. Zo onthoudt het systeem de productiedatum, het lotnummer en de houdbaarheid per grondstof en wordt de houdbaarheid van het recept automatisch berekend.

Allergenen en Voedingswaarden

Via de receptenmodule kan je zelf je recepturen samenstellen met eigen grondstoffen. Quality Guard zoekt van elk van de grondstoffen de technische fiche op (allergenen, voedingswaarden, samenstelling ...). Op die manier krijg je heel snel een correcte analyse van de allergenen en voedingswaarden van je eigen bereidingen.

Temperatuurregistratie

Bewaak de temperatuur van je producten met draadloze temperatuursensoren in de diepvriezers en koelingen. Is de temperatuur niet optimaal? Dan word je automatisch gewaarschuwd via e-mail of sms.

Taakbeheer

Ken je medewerkers periodieke taken mét bijbehorende instructies toe. Op die manier ga je efficiënter te werk en behoud je het overzicht over ieders takenpakket.

Webshop

Plaats bestellingen voor grondstoffen met een persoonlijke code. Medewerkers kunnen je meteen laten weten welke grondstoffen besteld moeten worden.

Etikettering & productfiches

Print snel etiketten af voor elk formaat van verpakking. Gebruik hiervoor de labelprinter die Quality Guard installeert of exporteer de allergenen- en voedingswaardeninfo naar je verpakkingsmachines, weegschalen of kassa’s.

Ontdek ook alle andere mogelijkheden…

Klantenreferenties

 Bart Menten

Bart Menten

Patisserie Blanckaert

"Zelfs tot buiten Tongeren zijn we gekend voor onze kwaliteit en fijne producten. Ik heb een neus voor al wat goed is en enkel het beste gaat hier de deur uit. Net daarom kan ik ook Quality Guard aanbevelen! Het is het ideale softwaresysteem voor autocontrole, allergenenbeheer, etikettering en temperatuurregistratie."

Bernard Proot

Bernard Proot

Chocolatier DelRey

"Ooit gehoord van Relais Desserts? Dat is een organisatie waar enkel de 100 beste patissiers ter wereld lid van zijn en ja hoor, ook wij zijn lid. We stellen bijzonder hoge eisen op vlak van selectie van grondstoffen, de formulering en afwerking van onze producten, de inzet en vakkennis van onze medewerkers en de toepassing van voedselveiligheid. Wat dat laatste betreft, lost Quality Guard onze verwachtingen volledig in."

Nicolas Boelens

Nicolas Boelens

Bakkerij Nicolas

"Als banketbakker probeer ik trouw te blijven aan het rustieke aspect van brood, maar nu en dan wat vernieuwing ga ik niet uit de weg. We gaan volledig voor artisanaal brood en patisserie met een moderne touch. Ik ben lid van de Eurobanketkring, dat is een groep banketbakkers die tot de beste van ons land behoren. Als vakman is het mijn plicht om de wetgeving rond voedselveiligheid te respecteren. De Quality Guard-applicatie ondersteunt ons hele team daarbij."

Image

Wil je graag meer weten?

We zijn momenteel ook telefonisch bereikbaar!

Vanaf 8u. morgenvroeg kan je ons ook telefonisch bereiken.

Onze medewerkers staan voor u klaar elke werkdag tussen 8 en 17u.