Klanten login

Leveranciers login

Werk volgens de HACCP regels met
Quality Guard

Wat zijn de HACCP-regels?

HACCP staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points en is de huidige risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen in België. Het is een preventief systeem om gevaren te beheersen en om de veiligheid van voedingsmiddelen te verzekeren op Europees niveau.

De 7 principes voor voedselveiligheid

Het HACCP-systeem voor voeding bestaat uit zeven principes die je optimaal moet toepassen om een HACCP-certificaat te behalen:

Gevarenanalyse

Gevarenanalyse

Image


Kritische controlepunten

Kritische controlepunten

Image


Kritische grenswaarden

Kritische grenswaarden

Image


Bewakingsprocedures

Bewakingsprocedures

Image


Correctieve maatregelen

Correctieve maatregelen

Image


Verificatieprocedures

Verificatieprocedures

Image


Registratie- en documentatiesysteem

Registratie- en documentatiesysteem

Image


Ontdek ook onze andere oplossingen

Image

Wil je graag meer weten?

We zijn momenteel ook telefonisch bereikbaar!

Vanaf 8u. morgenvroeg kan je ons ook telefonisch bereiken.

Onze medewerkers staan voor u klaar elke werkdag tussen 8 en 17u.