Klanten login

Leveranciers login

Altijd de juiste
allergeneninfo

Image

Correcte allergeneninfo op basis van uw eigen recepturen.

Nog nooit werd er zoveel belang gehecht aan allergeneninfo en voedingswaarden als nu. Zowel klanten als leveranciers willen weten wat producten en gerechten bevatten. Daarom plaatsen wij al uw grondstoffen in het systeem met bijhorende technische fiche. Op basis hiervan maak je eenvoudig uw eigen recepten aan en koppelen wij de correcte allergenen- en voedingswaarde informatie aan uw recept.

De allergenenapplicatie berekent automatisch allergenen en voedingswaarden én maakt technische fiches op basis van je eigen recepturen. In die fiches staan ingrediënten, allergenen, voedingswaarden en bewaarvoorschriften. Dankzij de applicatie is het dus heel makkelijk om je klanten in te lichten over allergenen en voedingswaarden van je bereidingen.

Allergenen-app

Allergenen-app

Image

Op basis van je recepturen berekent de applicatie automatisch de allergenen en voedingswaarden van uw producten. Met de zoekfunctie in onze allergenen-app kan je onmiddellijk zien welke allergenen er in een product zitten. Je kan ook allergenenvrije producten zoeken.


Recepturen aanmaken

Recepturen aanmaken

Image

Quality Guard plaatst al je grondstoffen in de applicatie, met de bijhorende technische fiches. Met deze grondstoffen kan je zeer eenvoudig je recepturen samenstellen. De applicatie berekent dan automatisch de juiste allergenen en voedingswaarden. Ook is het heel eenvoudig te spelen met hoeveelheden en porties via de berekeningstool.


Etikettering

Etikettering

Image

Genereer wettelijk correcte etiketten die je print via een draadloze labelprinter. Op de etiketten vind je alle informatie terug die wettelijk verplicht is (allergenen, voedingswaarden, ingrediënten...). Daarnaast voorzien we het etiket ook van een lotnummer, op die manier kan je heel makkelijk traceren.


Technische fiches

Technische fiches

Image

Print snel technische fiches op basis van uw recepturen. De fiches bevatten ingrediënten, allergenen, voedingswaarden en bewaarvoorschriften. Zo stel je je klanten eenvoudig op de hoogte van de gewenste informatie. Bovendien stuur je de fiches snel door naar klanten via het systeem.


Image

Dankzij onze allergenen-app vinden je klanten zelf de producten die passen bij hun intolerantie


Via onze allergenen iPad app kunnen uw klanten zelf op zoek naar de allergeneninformatie over uw gerechten en producten. En klanten kunnen ook specifiek zoeken naar producten die beantwoorden aan hun eigen intolerantie.

Ontdek ook onze andere oplossingen

Image

Wil je graag meer weten?

We zijn momenteel ook telefonisch bereikbaar!

Vanaf 8u. morgenvroeg kan je ons ook telefonisch bereiken.

Onze medewerkers staan voor u klaar elke werkdag tussen 8 en 17u.