Klanten login

Leveranciers login

Productie uw stiel,
Wij uw partner.

Image

Opzoek naar etikettering, allergenen beheer, HACCP… voor uw Verwerkings-bedrijf? Dan zijn wij de geknipte partner.

De grootste troef van een productiebedrijf is de kwaliteit. Deze komt tot stand door een mix van ambacht, service en hygiene. De QualityGuard applicatie omvat daarom alle aspecten die je helpt bij het uitdiepen van deze 3 pijlers. Het systeem bewaakt namelijk de kwaliteit van uw recepten, de temperatuur van uw koelingen en uw periodieke reinigingen. Verder voorzien we ook wettelijk correcte etikettering, automatische allergenen en voedingswaarden info, technische fiches… Op die manier helpen wij u volledig papierloos voldoen aan alle wetgeving.

Tracering

Wanneer je een lot scant dat je op stock hebt, plaatst het systeem automatisch het lotnummer bij alle recepten waar deze grondstof in wordt gebruikt. Zo onthoud het systeem productiedatum, lotnummer en houdbaarheid per grondstof en wordt de houdbaarheid van het recept automatisch berekend.

Allergenen en Voedingswaarden

Via de receptenmodule kan je zelf uw recepturen samenstellen met uw eigen grondstoffen. Wij zoeken van elk van uw grondstoffen de Technische Fiche op (allergenen, voedingswaarden, samenstelling..). Op deze manier krijg je heel snel een correcte analyse van je allergenen en voedingswaarden van je eigen bereidingen.

Temperatuurregistratie

Draadloze temperatuursensoren in uw diepvriezers en koelingen bewaken de bewaartemperatuur van uw producten. Mochten je producten te warm worden, krijg je een melding via e-mail of sms.

Taakbeheer

Medewerkers krijgen periodieke taken toegekend met bijhorende instructies. Op die manier ga je efficiënter te werk en is er minder communicatie nodig.

Webshop

Medewerkers kunnen via deze functie laten weten welke grondstoffen moeten besteld worden. Via je persoonlijke code plaats jij nadien zelf de bestelling.

Etikettering & productfiches

Voor elk formaat van verpakking vind je het juiste etiket in de Quality Guard-app. Je drukt ze af met een labelprinter die Quality Guard installeert of je exporteert de allergenen- en voedingswaardeninfo naar je verpakkingsmachines, weegschalen of kassa’s.

Ontdek ook alle andere mogelijkheden…

Klantenreferenties

Iete Heytens

Iete Heytens

Maya Seitan Makerij

"Wij gaan integraal voor kwaliteitsproducten op ambachtelijke wijze. We kopen onze ingrediënten in de regio en ijveren voor een goede band met alle werkkrachten in het productieproces, van landbouwer tot afzetkanaal. Alleen zo kunnen we de producten afleveren precies zoals de klanten ze willen. We appreciëren de rol die Quality Guard hierin speelt heel erg. Onze bio-bedrijfsidentiteit was een uitdaging voor het autocontrolesysteem en vroeg heel wat inspanning. Uiteindelijk kunnen we zonder problemen gebruik maken van de Quality Guard-app, waarvoor dank!"

Vincent Impe

Vincent Impe

Impe Catering

"Impe Catering verzorgt niet zomaar de catering op evenementen, neen. Wij verzorgen het volledige totaalpakket tot in de kleinste details. Dat doen we onder hoge voor onszelf opgelegde normen met kwaliteit en flexibiliteit als belangrijkste waarden. We serveren een creatieve eigentijdse keuken en nemen de wetten rond voedselhygiëne daarin heel serieus. Dankzij Quality Guard hoeven onze medewerkers zich niet bezig te houden met de opvolging van die administratie."

Jelle Descamps

Jelle Descamps

Chocolatier Dumon

"Elke dag staat ons team te popelen om topproducten te maken én te leveren aan onze verkooppunten in binnen- en buitenland. We investeerden in architectuur, energiebesparing en machines in de productiefaciliteit in Torhout. Daardoor kunnen we voedselveilig, ecologisch en energiebesparend produceren. De efficiëntie van de Quality Guard-app voor de toepassing van ons ACS sluit daar naadloos bij aan."

Image

Vraag nu je gratis en
vrijblijvende demo aan

We zijn momenteel ook telefonisch bereikbaar!

Vanaf 8u. morgenvroeg kan je ons ook telefonisch bereiken.

Onze medewerkers staan voor u klaar elke werkdag tussen 8 en 17u.